Adobe Öğrencilere Ücretsiz mi?

Adobe programlarının fiyatları ve öğrencilere özel kampanyalar. Acaba Adobe öğrencilere ücretsiz mi? Bütün soruları cevapladık.

adobe öğrencilere ücretsiz

Adobe biliyorsunuz ki çok pahalı bir program. İşte bu yüzden öğrencilerin kafasında o malım soru oluşuyor. Adobe öğrencilere ücretsiz mi?

Cevap hayır olacak, Adobe öğrencilere ücretsiz değil. Ama hiç üzülmeyin. Siz geleceğimiz değerli öğrencilerimiz için Adobe indirimli planlar sunuyor. Adobe öğrenci indirimi sayfasına bu link üzerinden erişebilirsiniz. İlgili sayfada göreceğiniz üzere normalde aylık 187 lira olan creative cloud paketi öğrenciler için yalnızca 125 lira. Bu da yıllık 1500 lira ediyor. Eğer yeterli bir bilgisayarınız ve internetiniz var ise bu parayı freelancer işler yaparak rahatlıkla çıkarabilirsiniz. Hatta daha fazlasını ve okul harçlığınızı da! Detaylı bilgi için sizleri Photoshop ile para kazanma rehberime bekliyorum.

PHOTOSHOP İÇİN ÜCRETSİZ FOTOĞRAFLAR

Maalesef Adobe uygulamaları öğrencilere ücretsiz mi sorusunun cevabı hayır değil oldu. Ancak ücretli olan adobe programlarını alırken öğrenci indiriminden yararlanabilirsiniz. Tabi bazılarımız için bu indirimli fiyat bile çok fazla gelebilir. Eğer sizin için de durum böyleyse alternatif programlara yönelmekten başka bir çareniz yok. İşte Adobe alternatifleri:

Yukarıda bulunan linklere tıklayarak ilgili programların hem ücretli hem de ücretsiz alternatiflerini görüntüleyebilirsiniz. Sizler için bütün Adobe programlarının benzerlerini tek tek listeledim. Umuyorum aradığınızı bulursunuz.

ADOBE NEDEN PAHALI

Sanırım öğrencilere ücretsiz Adobe konusunu burada sonlandırabilirim. Çünkü hali hazırda söylenebilecek her şeyi söyledim. Siz yine de aklınıza takılan bir şey olursa sorunuzu yorum olarak göndermeyi unutmayın. Bu siteyi de tarayıcınızın yer imlerine eklerseniz ne mutlu bana. Şimdilik hoşça kalın, tasarımlarınızda başarılar dilerim.

Exit mobile version