Adobe Dil Değiştirme

İngilizce, Türkçe veya başka bir dil olmak üzere Adobe dil değiştirme rehberi. Hazırsanız Adobe Creative Cloud dil değiştirme dersimiz başlasın.

adobe dil değişimi

Adobe dil değiştirme rehberi. Merhaba tasarımcı dostlar, sanıyorum ufak bir sorununuz var. O da Adobe programlarının istediğiniz dilde olmaması. Türkçe veya İngilizce. Ama hiç merak etmeyin, şimdi bu problemi hızlı bir şekilde çözeceğiz.

Aşağıda en önemli Adobe programları için dil değiştirme rehberlerini tek tek sıraladım. Çünkü farklı programların dilleri farklı şekillerde değiştirilebiliyor. Ayrıca Adobe Türkçe, İngilizce yama gerektiren durumlarla da karşılaşabilirsiniz. Neyse ben çok vaktinizi almadan ilgili sayfaları aşağıya bırakayım. Ancak Creative Cloud dilini değiştirmek istiyorsanız, sayfanın alt kısmında ayrıca açmış olduğum başlığa bakabilirsiniz.

PHOTOSHOP DİL DEĞİŞTİRME

LİGHTROOM DİL DEĞİŞTİRME

ILLUSTRATOR DİL DEĞİŞTİRME

AFTER EFFECTS DİL DEĞİŞTİRME

PREMİERE PRO DİL DEĞİŞTİRME

INDESİGN DİL DEĞİŞTİRME

Adobe Creative Cloud Dil Değiştirme

Creative Cloud dil değiştirme işlemine başlayalım mı? İlk olarak Creative Cloud uygulamasını açın. Ardından programın sağ üst köşesinde bulunan mavi simgeye tıklayarak açılır pencereden tercihler / preferences bölümünü seçin. Açılan ekranın sol tarafında uygulamalar / apps sekmesini görecekseniz. Oraya tıklayın, default install language yani varsayılan yükleme dili bölümünde istediğiniz dili seçin. Bu işlemden sonra yüklediğiniz her Adobe programı seçmiş olduğunuz dilde yüklenecektir. Eğer hali hazırda Adobe programları bilgisayarınızda yüklü ise yeni dilin aktif olması için silip yeniden yükleme yapmanız gerekiyor.

ADOBE’NİN KAÇ UYGULAMASI VAR?

Creative Cloud Türkçe ve İngilizce dil değişimi işlemi bu kadardı arkadaşlar. Yama gibi ek işlemlere gerek yok. Sadece adımları uygulamanız yeterli olacaktır.


Umuyorum programı istediğiniz dile çevirme konusunda sizlere yardımcı olabilmişimdir. Duygu ve düşüncelerinizi aşağıya yorum olarak bırakabilirsiniz. Bu rehberi burada sonlandırıyorum, kendinize çok iyi bakın.

HANGİ ADOBE PROGRAMI NE İŞ YARAR?

Exit mobile version