Adobe İptal Etme

Adobe ve Creative Cloud üyeliklerinizi iptal etme konusunda sıkıntı yaşıyorsanız bu rehberden yararlanabilirsiniz. Ayrıca Adobe erken iptal ücreti hakkında bilmeniz gerekenler de bu yazının devamında.

adobe iptal

Adobe nasıl iptal edilir? Adobe üyeliğimi iptal edebilir miyim? Creative Cloud nasıl iptal edilir? Creative Cloud iptal etme. Adobe iptal etme konusuna hoş geldiniz. Size aylık veya yıllık üyeliğinizi nasıl iptal edebileceğinizi bu yazının devamında anlatacağım. Şimdi siz iyisi mi kahvenizi hazırlayın ve ekranın karşısına kurulun. İşte şimdi başlıyoruz.

Creative Cloud veya herhangi bir Adobe hesap iptali için Adobe canlı desteğe bağlanmalısınız. Çünkü Adobe sitesinin içinde manuel olarak hesap iptal etme seçeneği yok. Neden eklememişler bilmiyorum ama siz de katılırsınız ki bu çok büyük bir yanlış. Maalesef Adobe, hesabını iptal etmek isteyen kullanıcıyı canlı desteğe bağlanmaya mecbur kılıyor.

ADOBE NEDEN PAHALI?

Canlı destek bağlantısı erişim yaptığınız gün ve saate göre değişmekle beraber sizi 10 dakika ile 1 saat arasında bekletebilir. Bekleme bitip sıranız geldiğinde ise kibarca canlı desteğe hesabınızı iptal etmek istediğinizi söyleyin. İlk önce sizi ikna etmek isteyeceklerini ve indirimli paketler sunacaklarını düşünüyorum. Tabi yine de son karar sizin. İptal konusunda anlaştıktan sonra da eğer varsa ödemeniz gereken cayma bedeli size bildirilecektir. Yani kısaca Adobe iptal etme işlemi canlı destek üzerinden, gerekli cayma bedeli ödenerek yapılabiliyor.

ÜCRETSİZ ADOBE PROGRAMLARI

Adobe İptal Ücreti

Üyeliğini iptal ettirmek isteyen kullanıcıların aklını kurcalayan bir soru var. Adobe erken iptal ücreti ne kadar?

Bu soruyu soran arkadaşların genel bir ortak noktası var. O da 7 günlük ücretsiz deneme süresini başlatıp yanlışlıkla kalıcı abone olanlar. Tabi üyeliğini iptal etmek isteyen herkesin durumu aynı değil. Neyse konumuza geri dönelim. İşte merak edilen Adobe Creative Cloud erken iptal ücreti:

Yani anlayacağınız alım yapılan ürün ve pakete göre cayma bedeli değişiyor. Tabi kullanılan süre ile kalan süre de Adobe iptal ücreti için belirleyici etkenlerden bazıları. Maalesef Adobe taahhüt süresinde yapılan iptaller ücrete tabi oluyor. Siz de iptal etmeyi düşünüyorsanız hemen Adobe sitesine giriş yapıp canlı desteğe bağlanın. Canlı destek ile konuşarak iptal seçeneklerinizi ve eğer varsa ödemeniz gereken cayma bedelini iyice öğrenin. Çünkü iptal ücreti kişiden kişiye göre değiştiği için en iyi seçenek canlı desteğe bağlanıp bilgi almak.


Gerek kariyer planlaması gerek de ekonomik sonuçlar sebebiyle Adobe hesabınızı iptal ettirmeye karar verdiniz. Ben de sizlere bu uğraşta elimden geldiğince yardım etmeye çalıştım. Eğer aklınıza bir soru takılırsa lütfen aşağıya yazın. Aksi taktirde teşekkür ve Adobe ile ilgili tecrübelerinizi aşağıya yazmanızı bekliyorum. Şimdilik benden bu kadar, kendinize iyi bakın arkadaşlar.

ADOBE ÖĞRENCİLERE ÜCRETSİZ Mİ?

Exit mobile version