Ücretsiz Adobe Programları

Sizden ödeme talep etmeyen bir takım Adobe uygulamaları var. Bütün ücretsiz adobe uygulamaları bu sayfada sıralanmıştır.

adobe ücretsiz programlar

Adobe çok etkili ancak fazlasıyla pahalı programlara sahip bir marka. Bu fiyatlar özellikle Türk insanını kur farkı yüzünden bir hayli sarsıyor. Peki ücretsiz Adobe programları yok mu? Müjde, bir takım ücretsiz Adobe programları var. Sizler için en iyi ücretsiz Adobe programları listesi çıkarttım. Buyurun hemen fare tekerleğinizi aşağıya kaydırın ve başlayalım.

ADOBE OKUNUŞU

1. Adobe Acrobat Reader

Adobe firmasının medar-ı iftiharı olan Acrobat Reader tamamen ücretsizdir. Hiç bir ücret ödemeden edinebileceğiniz programın indirme linki de işte bu.

C++ dili ile yazılmış olan Acrobat Reader, PDF okumayı sağlayan bir araçtır. İnternet dünyasının en çok kullanılan belge formatı olan PDF neredeyse Acrobat Reader ile özdeşleşmiş durumda. Dünyanın en çok PDF açılan uygulamasının biraz da rakamlarından bahsetmek istiyorum. Adobe tarafından yapılan resmi açıklamalara göre bu programla yılda 300 milyar adet PDF dosyası açılıyor.

İşte böylelikle ücretsiz Adobe programları listemize Acrobat Reader ile hızlı bir giriş yapmış olduk. Ne duruyorsunuz? Buyurun hemen ilk paragraftaki link aracılığıyla bu programı resmi sitesinden indirin.

2. Adobe Color

Adobe Color, grafik tasarımcılar için üretilmiş muazzam bir renk şema aracıdır. İçerisinde bulunan renk tekeri sayesinde birbiriyle uyumlu renkleri anında yakalayabilirsiniz. Üstelik bu web uygulamasına kendi görsellerinizi ekleyip uyumlu renkleri bulma imkanınız da var. Daha kontrast ayarından ve trend renkleri görüntüleme seçeneğinden bahsetmedim bile!

Tamamen ücretsiz olan bu web uygulaması, profesyonel dijital tasarımcıların renklendirme konusunda en önemli yardımcılarından birisi. Hatta tek yardımcısı diyebilirim.

Kısaca özetlemem gerekirse Adobe Color, dijital sanatçının renk paletidir. Hani şu ressam Bob Ross’un fırçasını daldırıp harika eserleri çıkarttığı palet. İşte onun dijital versiyonunu konuşuyoruz. Sizi daha fazla meraklandırmadan artık Adobe Color linkini paylaşalım.

3. Photoshop Express

Android, IOS ve Windows telefonlar için üretilmiş ücretsiz bir Adobe programı ile devam ediyoruz. Unutmadan belirtelim, bu program ayrıca tabletlerde de çalışıyor. Peki Photoshop Express nedir? Kısacası daha ufak cihazlar için Adobe tarafından üretilmiş tamamen ücretsiz bir fotoğraf düzenleme programıdır.

Photoshop uygulamasının Express hali her ne kadar daha az gelişmiş olsa da mobil ve tablet cihazlar için fazlasıyla iyi durumda. Bilgisayarda yapabildiğimiz neredeyse her şeyi yapabiliyoruz. Tabi tek tük şeyler hariç. Ancak çok profesyonel bir Photoshop kullanıcısı değilseniz Photoshop Express işinizi görecektir. Ek olarak sizi tam sürümünde yapacağınız profesyonel çalışmalara hazırlayacaktır.

Verdiğim bu adobe linkinde bulunan QR kodunu telefonunuza okutarak uygulamayı ücretsiz bir şekilde indirin.

4. Adobe Photoshop Camera Photo Filters

Yine mobil cihazlar ve tabletler için çıkarılmış ücretsiz bir Adobe uygulaması ile devam ediyoruz. Photoshop Camera Photo Filters programının farkı, adında da yazdığı gibi fotoğraf filtresi geçmeye yarıyor. İçerisinde 100 üzerinde profesyonel Photoshop fotoğraf filtresi barındıran bu program ile fotoğraflarınızı güzelleştirin. Tabi bu filtrelerin yanında bir sürü fotoğraf efekti de yine programın içerisinde mevcut.

Android için google play linkine buradan, ios içinse apple linkine buradan ulaşabilirsiniz. Uygulama tamamen ücretsizdir.

5. 7 Günlük Deneme Sürümü

Bütün Adobe programlarının 7 günlük deneme sürümleri mevcuttur. Hiç bir ücret ödemeden bu programları bilgisayarınıza indirip deneyebilirsiniz. Hem de tamı tamına 7 gün boyunca.

7 günün ardından program erişilemez oluyor. Devam etmek için ödeme yapmak gerekli. Ancak denedikten sonra beğendiğiniz Adobe programlarının alternatiflerini indirip çalışmalarınıza devam edebilirsiniz. Merak edenler için bütün Adobe benzeri programları sıraladım. Bu sıralamalarda hem ücretli hem de tamamen ücretsiz programlar bulunmaktadır. Grafik tasarım yaparak para kazanmak isteyenlerin aslında paralı programlara ihtiyaçları yok.

ADOBE ÖĞRENCİLERE ÜCRETSİZ Mİ?

Sizlere elimden geldiğince yardımcı olmaya çalıştım arkadaşlar. Listedeki Adobe programları işinizi görmez ise yukarıdaki ücretsiz alternatifler listelerine tıklayın. Onun haricinde aklınıza takılan sorular olursa hemen aşağıdan bana yorum gönderebilirsiniz. Şimdilik bu yazıyı burada sonlandırmanın vakti geldi. Mümkünse bu siteyi tarayıcınızın yer imlerine ekleyin ve discord kanalımıza katılın. Çünkü çalışmalarımız hız kesmeden devam edecek. Kendinize çok iyi bakın ve hoşça kalın!

Exit mobile version