Adobe Okunuşu

Sektörün en büyük markası olan Adobe acaba nasıl okunuyor hiç merak ettiniz mi? Sizlere Adobe okunuşu hakkında bilmeniz gereken her şeyi anlattık.

adobe okunuş

Merhaba sevgili dostlar. Bu gün bu yazıda sizler için Adobe markasının okunuşu nasıldır sorusunu cevapladım. Doğrusunu öğrenmek istemenizi tebrik ediyorum ve sevinçle karşılıyorum. Emin olun ki doğru Adobe okunuşu zamanla çok işinize yarayacak. Ne de olsa bu işte profesyonel olacaksak en azından kullandığımız programların adını doğru telaffuz etmeliyiz.

İşte o çok merak edilen Adobe okunuşu:

A – DO – Bİİ

Evet arkadaşlar, sektörün en popüler tasarım markası adobe doğrudan adobii olarak okunuyor. En popüler programı da elbette adobii fotoşap.

PHOTOSHOP Plugin Yükleme

Belki bu zamana kadar yanlış telaffuz ettiniz ama artık bu yanlışı düzeltmenin vakti geldi. Eğer grafik tasarım sektöründe başarılı olmak istiyorsanız profesyonel olmalısınız. Her ne kadar telaffuz önemsiz gibi gözükse de profesyonel olabilmek için bu tarz ufak şeylere dikkat etmeliyiz. Hayır belli mi olur belki bir gün karşınıza yurt dışında çalışma fırsatı çıkar. İşte o zaman öğrenmiş olduğunuz İngilizce telaffuzlar fazlasıyla işinize yarayacaktır. O yüzden yabancı grafik tasarım terimlerini de en kısa sürede öğrenmenizi tavsiye ederim.

Bir de sizler için özel olarak Adobe telaffuzunu dinleyebileceğiniz bir video bırakmak istiyorum. Bu videoda Adobe kelimesini kullanan farklı kişilerin sesleri toplanmış. Dikkat kesilin derim çünkü telaffuz öğrenmenin en iyi yolu dinlemektir.

Evet değerli genç tasarımcılar, Adobe telaffuzu nasıl yapılır öğrendiniz. Artık sırada bunu tekrar etmek ve arkadaşlarınızla paylaşmak var. İyi eğlenceler dilerim.

PHOTOSHOP Hangi Dilde Yazıldı

Değerli vaktiniz ayırdığınız ve bu siteyi ziyaret ettiğiniz için çok ama çok teşekkürler. Bu web sitesini tarayıcınızın yer imlerine eklemeyi, aşağıya yorum bırakmayı ve discord kanalımıza katılmayı unutmayın. Hepinize başarılar dilerim, şimdilik hoşça kalın.

Exit mobile version