Adobe Acrobat Ücretli Mi?

Akıllarda tek bir soru var, acaba Adobe Acrobat ücretli mi? Yoksa Adobe Acrobat ücretsiz mi? Sizler için cevapladık.

acrobat reader ücretli mi

Adobe Acrobat sektörün ve dünyanın bir numaralı PDF uygulaması. Bu tartışmasız bir gerçek. Size ilginç bir istatistik vereyim. Adobe geçtiğimiz yıl istatistiklerini açıkladığında dikkatimi bir satır çekti. Aynen şöyle yazıyordu:

Geçtiğimiz yıl Adobe Acrobat ile tam 300 milyar defa PDF dosyaları açıldı.

Sadece yuh diyorum. Peki şimdi gelelim bir milyon dolarlık soruya. Adobe Acrobat ücretli mi? Cevap veriyorum değerli okurlar, tamamen ücretsiz! Bu efsanevi uygulamayı Adobe resmi sitesine girip indirebilirsiniz. Adobe Acrobat ücretli mi sorusunun cevabını da hayır ücretsiz olarak vermiş olduk.

Ücretsiz Adobe programları listemizde de zaten Adobe Acrobat uygulamasına yer vermiştik. Adobe her ne kadar kar amaçlı bir şirket olsa da bir sürü ücretsiz uygulaması da mevcut.

ADOBE KULLANICI SAYISI

Adobe Acrobat veya Adobe Reader ne işe yarar? Adobe Acrobat PDF dosyalarını görüntülemeye, yaratmaya, düzenlemeye, çıktısını almaya ve düzenlemeye yarar. Adobe tarafından üretilmiştir ve tamamen ücretsizdir. Windows, mac, Linux, android ve IOS sürümleri de günümüz itibariyle mevcuttur. Üstelik bu efsanevi program 1993 yılında üretildi. Bir bilgisayar yazılımının bu kadar uzun süre boyunca işlevini koruması şaşılacak şey.

PDF açılımı ise Portable Document Format. Yani taşınılabilir doküman biçimi. Buradaki taşınabilirlik, dijital ortamın erişilebilirliğinden bahsediyor. Kullanım alanları ise benim bir çırpıda aklıma gelenler şunlar: Online faturalar, kullanım kılavuzları, online broşürler, sunumlar, kitaplar, ödevler, online yayınlar ve sayısız kurumsal raporlar. Yani aklınıza gelebilecek bütün yazılı araçlarda PDF sıkça kullanılıyor. Tabi onunla birlikte de Adobe Acrobat Reader uygulaması.

ADOBE TEK SEFERLIK SATIN ALMA

Photoshop PDF kaydetme rehberimize de bir ara göz atabilirsiniz. Adobe Acrobat Reader ücretli mi yoksa ücretsiz mi sorusunu bu yazıda cevapladık. Onun dışında söyleyeceğim pek bir kalmamış gibi. Eğer sizin aklınıza gelen bir soru olursa mutlaka bana yorum olarak bildirin. Bu siteyi de tarayıcınızın yer imlerine eklerseniz harika olur. Son olarak sizleri discord kanalımıza bekliyorum. Şimdilik görüşmek üzere, kendinize çok iyi bakın ve hoşça kalın değerli tasarımcılar.

Exit mobile version