Adobe Kullanıcı Sayısı Ne Kadar?

Adobe uygulamalarının ne kadar kullanıcı sayısı sahibi olduğunu merak mı ediyorsunuz? İşte güncel adobe kullanıcı sayısı bu sayfada.

adobe kullanıcı sayısı

Grafik tasarım uygulamaları alanında Adobe markası tartışmasız lider pozisyonunda. Adobe kullanıcı sayısı, marka değeri ve teknoloji olarak farkı bir hayli açtı. Bu da rekabeti neredeyse yok denecek kadar azaltmış vaziyette. Peki böyle bir dünya devi olan Adobe bünyesinde ne kadar kullanıcı sayısı barındırıyor?

İşte 2021 yılı itibariyle merak edilen adobe kullanıcı sayısı:

2020 yıl sonu kapanış tablosunda görüne adobe kullanıcı sayısı tam olarak 22 milyon civarında. Bu kullanıcıların tamamı ücretli aboneliğe sahip. 2017 yılında 12 milyon olan bu sayı 2020 yıl sonu itibariyle neredeyse iki katına çıkmış vaziyette. 2021 yılının kullanıcı sayısını da yıl sonu raporu yayınlandıktan sonra tam olarak öğrenebileceğiz. Ben bu rakamın an itibariyle en az 25 milyon civarına yükseldiğini tahmin ediyorum. Çünkü pandemi dönemi insanları eve kapattı ve dijital tasarımcıların sayısı daha önce hiç olmadığı kadar yükseldi.

PHOTOSHOP TRANSPARAN KAYDETME

Her yıl rekor satış bildiren bu markanın kırmayı başardığı diğer istatistiklerden de söz edelim:

ADOBE ESKİ SÜRÜMLERİ NASIL YÜKLENİR

Görüyorsunuz ki Adobe hiç boş durmamış ve sürekli üstüne koyarak ilerliyor. Yakında alanında kırılmadık rekor bırakmayacak. Bize de yalnızca tebrik etmek düşüyor.

Evet kıymetli dostlar, değerli vaktinizi aldım. Umarım merakınızı giderebilmişimdir. Eğer grafik tasarım işlerinde daha fazla bilgi almak istiyorsanız bu siteyi tarayıcınızın yer imlerine ekleyebilirsiniz. Ayrıca discord kanalımızda mevcut. Sizden son ricam da aşağıdaki paneli kullanarak yorum göndermeniz. Artık bu yazıyı bu satırlarla birlikte sonlandırıyorum, kendinize çok iyi bakın ve hoşça kalın değerli tasarımcılar!

Exit mobile version