Adobe Eski Sürümleri Nasıl Yüklenir?

Adobe eski versiyon ve sürümleri indirme / yükleme rehberi.

adobe eski sürüm

Yalnızca Adobe programlarının değil, neredeyse mevcut bütün yazılımların en güncel sürümlerini kullanmak daha avantajlıdır. Güncellemeler ile hem yenilikler gelir hem de hatalar düzeltilir. Peki en güncel hali dururken, adobe programlarının eski sürümlerini yüklemek için hiç mi sebebimiz yok? Elbette var. Eski sürümde yağ gibi çalışan program, güncellemeden sonra bilgisayarımızda çalışmayabilir. Kısaca yeni sürümünü bilgisayarımız desteklemiyordur. Bir diğer seçenek ise alışkanlıktan dolayı meydana gelir. Eski sürüme alışmışken ve istediğimiz her şeyi yapabiliyorken neden yeni sürüme geçmek isteyelim? Yeni güncelleme ile program daha karışık ve içinden çıkılamaz bir hale geldiyse en mantıklı seçenek eski sürüme dönmek. O zaman buyurun hep birlikte adobe eski sürümleri nasıl yüklenir sorusunu cevaplayalım.

İki farklı durum için iki farklı çözüm yöntemi mevcut. Eğer hali hazırda creative cloud ve adobe programları bilgisayarınızda yüklü ise bu işlemi creative cloud üzerinden halledebilirsiniz. İlk başlıkta creative cloud sürüm geri almayı anlatacağım. İkinci durum ise bilgisayarınızda hiç bir adobe ürününün yüklü olmama durumu olacak. O durumda da direkt eski sürümü indirmek için resmi sitesinden bir link bulmanız gerekiyor. Onu da aşağıdaki ikinci başlıkta detaylıca özetleyeceğim. İşte Adobe eski sürümleri yükleme rehberi:

Adobe Creative Cloud Üzerinden Eski Sürüm Yükleme

Adobe uygulamalarının kontrol paneli olma özelliği taşıyan creative cloud üzerinden bu işlemi yapabiliriz. Yazılımı Türkçe mi yoksa İngilizce mi kullandığınızı bilmediğim için iki dil içinde ayrıca anlatıyorum. İlk olarak elbette Adobe Creative Cloud programını açmanızı isteyeceğim. Ardından settings/apps yani uygulamalar ve ayarlar bölümüne gelin. Burada show older apps yani eski sürümleri göster bölümünü bulmanız gerekiyor. Bulduktan sonra tek yapmanız gereken ise üzerine tıklamak. Sizler için mevcut olan eski sürümlerin listesini göreceksiniz.

Buradan rahatlıkla Adobe Creative Cloud eski sürümleri yükleyebilirsiniz. İsterseniz direkt aradığınız eski sürümü yükleyin geçin. Veya tek tek bütün eski sürümleri deneyin ta ki aradığınız şeyi bulana kadar. İşte bu yöntem de bu kadar basitti.

Sıfırdan Adobe Eski Sürüm İndirme

Tamamen sıfırdan eski adobe sürüm indirme linki bulmak ise birazcık daha meşakkatli bir işlem. Özellikle eski sürüm indireceğim diye alakasız sitelerden yanlış virüslü bir dosya indirmemek oldukça hayati önem taşıyor. Yani şu durumu açığa kavuşturalım, bu yöntemde resmi siteden ne yapıp edip eski sürümün linkini bulmaya çalışacağız.

Adobe eski sürüm linki için ilk olarak Adobe Creative Cloud sitesine hesabınızla üye girişi yapmanızı istiyorum. Giriş yaptıktan sonra canlı destek bölümüne erişebileceksiniz. Sitede direkt olarak eski sürümün indirme linki olmadığı için durumumuzu canlı desteğe anlatıp, doğrudan eski sürümün indirme linkini rica etmeniz gerekiyor. Canlı desteğe kısaca bir kaç cümlede şu ve şu sebeplerden ötürü yeni sürümü kullanamadığım için eski sürümün indirme linkini talep ediyorum demeniz yeterli. Adobe müşteri memnuniyetini ve desteğini üst seviyede tutan bir şirket. Sizin memnuniyetiniz için istediğiniz uygulamanın eski sürümü için mevcut bir indirme linkini anında paylaşacaklardır. Böylece ikinci adobe eski sürüm indirme yöntemini de detaylıca açıklamış olduk.

Adobe Eski Sürüm Yükleme

Adobe eski versiyon yükleme yöntemlerini sizlerle paylaşmaktan kıvanç duyuyorum. Vakit ayırıp adobe ders sitesinin bu makalesini okuduğunu için çok ama çok teşekkür ederim. Bu yöntemler ile neredeyse bütün adobe uygulamalarının eski sürümleri indirilebiliyor. Buyurun bir de eski versiyonlarını indirebileceğiniz programları sıralayalım.

Yükleyebileceğini Adobe eski sürüm listesi:

Exit mobile version