Adobe Tek Seferlik Satın Alma

Adobe programlarına aylık ücret ödemek yerine tek seferlik satın alma mı yapmak istiyorsunuz? İşte Adobe tek seferlik satın alma hakkında genel bilgiler.

tek seferlik adobe alma

Adobe tek seferlik satın alma mümkün mü? 2017 yılından itibaren maalesef böyle bir şey mümkün değil. Hepinizin de hali hazırda bildiği üzere Adobe programı aylık ve yıllık abonelik yöntemi ile çalışıyor. Tek seferlik satın alma seçeneği mevcut değil. Zaten sitesine giriş yapıp baktığınız vakit yalnızca abonelik sistemi ile programı satın alabildiğinizi görebiliyorsunuz.

PHOTOSHOP KAÇ GÜNDE ÖĞRENİLİR

Ben de biliyorum ki eskiden Adobe programlarını tek seferlik satın alabiliyorduk. Ancak maalesef yavaş yavaş tek seferde satın alım planlarını kaldırdılar. Demek ki abonelik sistemi ile daha çok para kazanıyorlar. Bizim gibi müşteriler için bu hiç iyi bir şey olmasa da Adobe pek de bu durumu umursamıyor sanırım. Çünkü Adobe kar amacı güden bir şirket.


Adobe:


Adobe programlarında tek seferlik satın alma yok. Dediğim gibi yalnızca abonelik sistemi ile satın alabiliyoruz. Buyurun buradan güncel fiyat durumlarını inceleyin.

Tüm adobe uygulamaları aylık 187 lira.

Photoshop ve Lightroom paketi aylık 50 lira.

After Effects gibi tekli programları almaya kalkarsanız ise fiyatları aylık 130 lira. O yüzden Photoshop ve Lightroom harici alımlarda bütün adobe uygulamalarını 187 liraya almak daha hesaplı oluyor.

AFTER EFFECTS BENZERİ PROGRAMLAR ILLUSTRATOR BENZERİ PROGRAMLAR

Evet dostlar maalesef Adobe programlarını tek seferlik alım konusunda sizlere yardımcı olamayacağım. Elimden gelen bir şey de yok açıkçası çünkü Adobe böyle bir satış politikasında karar kılmış. Tabi eğer öğrenci iseniz bütün uygulamaları aylık 187 yerine 125 liraya alabileceğinizi de hatırlatmak isterim. Şimdilik hepsi bu kadardı. Eğer grafik tasarım ve programlar ile ilgili öğrenmek istediğiniz şeyler olursa bu sitede gezinebilirsiniz. Web sitemizi yer imlerinize eklemeyi, aşağıdan yorum bırakmayı ve discord kanalımıza katılmayı unutmayın. Sizleri seviyorum ve başarılar diliyorum, şimdilik hoşça kalın!

Exit mobile version