Photoshop Kaç Günde Öğrenilir?

Adobe Photoshop tam olarak kaç günde öğrenilir? Değerli okurlarımız için Photoshop öğrenmek ne kadar sürer sorusunu cevapladık.

photoshop kaç günde öğrenilir

Kıymetli dostlarım, kıymetli kardeşlerim bu gün yine bir başka Photoshop ders konusunda sizlerle birlikteyiz. Grafik tasarım ve Photoshop işlerine yeni başlayacak olanların en sık sorduğu soruları cevaplamaya karar verdik. Adobe Photoshop kaç günde öğrenilir? Photoshop ne kadar sürede öğrenilir? Adobe Photoshop ne kadar zamanda öğrenilir? Photoshop öğrenmek ne kadar sürer?

PHOTOSHOP TEKNİKLERİ

Öğrenmenin yaşı yoktur bunu hepimiz çok iyi biliyoruz. Tabi yaş ilerledikçe öğrenme süreleri biraz daha artıyor. O yüzden şöyle bir tespit yapalım. Yaşınız ne kadar gençse Photoshop uygulamasını o kadar çabuk öğrenirseniz. Yaşınız büyükse de hiç üzülmeyin, yeterli zaman ve disiplin ile öğrenilemeyecek hiç bir şey yoktur.

O yüzden şöyle genel geçer bir cevap verelim. Photoshop kaç günde öğrenilir sorusunun cevabı ortalama 1 – 2 ay olacaktır. Günde bir veya iki saat çalışarak Photoshop programının en önemli özelliklerini ve araçlarını tamamen öğrenebilirsiniz. Tabi bütün Photoshop kısayolları bu kadar sürede ezberlenemez ama her halükarda ihtiyacınız olan pek çok çalışmayı gözünüz kapalı yerine getirebilirsiniz. Elbette çalışmalarınız esnasında başka işlerle uğraşmayıp odaklandığınızı var sayarsak.

Photoshop Öğrenmek Ne Kadar Sürer?

Adobe Photoshop bir veya iki ay gibi kısa bir sürede rahatlıkla öğrenilir. Umarım bu cevap sizler için yeterli olmuştur. Photoshop ne kadar zamanda öğrenilir ve öğrenmek ne kadar sürer sorusunun cevabını böylece vermiş olduk. Şimdi sırada nereden öğrenebileceğinizi açıklamaya geldi. Aşağıdaki linke tıklayarak öğrenme kaynaklarına ulaşabilirsiniz.

PHOTOSHOP NEREDEN ÖĞRENEBİLİRİM?

İlgili linkte Photoshop öğrenebileceğiniz en etkili beş kaynağı sizler için sıraladım. Tabi kısa bir spoiler vereyim, bu sıralamanın en başında Adobe ders sitesi var. Yani böyle bir sıralamada kendimizden bahsetmesek olmazdı. Siz de bu durumu taktir edersiniz. Daha detaylı olması açısında sizlere Photoshop kategorimizin linkini vermek isterim. İşte > Adobe Photoshop ders kategorisi.


Bu konuyu burada sonlandırıyorum değerli dostlar. Hiç çekinmeyin ve aklınıza takılan soruları mutlaka aşağıdaki yorum kısmından bana iletin. Bütün soru, görüş ve düşüncelerinizi okuyorum. Ayrılık vakti geldi çattı, en kısa zamanda tekrar görüşmek dileğiyle hepinize hoşça kalın diyorum.

Exit mobile version