Photoshop Dil Değiştirme

Adobe Photoshop dil değiştirme yöntemleri. Photoshop dil nasıl değiştirilir? Adobe Photoshop dil değiştirme 2021 paketi.

photoshop dil değiştirme

Photoshop dil nasıl değiştirilir? Bu gün Photoshop dil değiştirme ayarları, Türkçe ve İngilizce yapma üzerine biraz konuşacağız.

PHOTOSHOP BENZERİ PROGRAMLAR

Adobe Photoshop dil değiştirme ayarları hemen gözümüzün önünde bulunuyor. Uygulamayı açtıktan sonra yukarıdan düzenle > tercihler > arabirim bölümüne gelip buradan dili değiştirebiliriz. Açtığınız bu ekranda sunum bölümünden kullanıcı arayüzü dilini Türkçe yapmanız yeterli. Eğer Photoshop uygulamasını İngilizce kullanıyorsanız ve Türkçe yapmak istiyorsanız o zaman şu yolu takip edin: edit > preferences > interface. Interface ekranında presentation başlığı altında UI Language English olarak ayarlıdır. Onu Türkçe yapın.

Dil değişimini yaptıktan sonra Photoshop programını tamamen kapatıp açmanız gerekiyor. Çünkü dil değişiklikleri yalnızca program yeniden açıldığında aktif olurlar.

Photoshop Dil Paketi

Elbette dostlar, kaçak Photoshop kullanıyorsanız dil ayarlarınızda bu diller gözükmeyebilir. En iyisi parasını ödeyip lisanslı bir şekilde Photoshop uygulamasını edinmek. Hem bilgisayarınızı virüslerden korumuş olursunuz, hem de programınız sorunsuz çalışır. Üstelik korsan sürümlerde Photoshop donma sorunu da mevcut. Mutlaka parasını ödeyip Photoshop’u satın alın.

Eğer alamıyorsanız internetten aşağıdaki isimlere sahip paketleri indirmeniz gerekiyor. Ben bunların kaynaklarını bilmiyorum ve paylaşmıyorum çünkü etik değil. En iyisi programı orijinal almak.

Bu Photoshop dil paketlerinin atılması gereken yer ise:

C: \ Program Files \ Adobe \ Adobe Photoshop 2020 – 2021 \ Locales

Locales klasörünün içerisinde en_US ve tr_TR isimli dil dosyaları bulunmalı. Eğer sizde bu dosyalar yoksa ya orijinal Photoshop edineceksiniz ya da bu paketleri bir yerden bulup oraya atacaksınız.


Adobe Photoshop dil ayarları, dil değiştirme ve dil paketi üzerine hazırlamış olduğumuz bu kısa rehber burada sonlanıyor. Lütfen duygu, düşünce, yorum ve sorularınızı yorum olarak göndermeyi unutmayın.

PHOTOSHOP AYARLARI SIFIRLAMA

Buralara kadar inip okuduğunuz için çok teşekkür ediyorum, gerçekten çok mutlu oldum. En kısa zamanda tekrar görüşmeyi iple çekiyorum, kendinize çok iyi bakın.

Exit mobile version