Photoshop Tam Ekrandan Çıkma

Adobe Photoshop tam ekran oldu diyorsanız hiç merak etmeyin. Ben sizlere Photoshop tam ekrandan çıkma butonunu ve yöntemini anlatacağım.

photoshop tam ekrandan çıkma

Photoshop tam ekran oldu diyorsanız sizlere tam ekrandan çıkma yöntemini anlatabilirim. Aslında Photoshop tam ekran çalışma olayı çok daha etkili. Ben sık sık çalışmalarımda tam ekranı kullanıyorum. Tam ekrandayken fareyi ekranın en sol tarafına götürürseniz, orada araçların belirdiğini görebilirsiniz. Tam ekranda çalışmak, yüksek çözünürlüklü tasarımlar için çok büyük bir kolaylık sağlamaktadır.

ADOBE PHOTOSHOP KULLANIM ALANLARI

Photoshop tam ekrandan çıkma:

Adobe Photoshop tam ekran tuşu f olarak ayarlanmıştır. Bazı photoshop sürümlerinde ise tam ekran tuşu shift + f olabilir. İkisi de aynı yola çıkıyor bir kaç kez bu tuşa basarak tam ekrana geçebilir veya çıkabilirsiniz. Tekrardan aynı butonla tam ekrana geçerek geniş geniş çalışmalar yapabilirsiniz. Ayrıca unutmayın, tam ekranda takılıp kaldıysanız, klavyenizden esc butonuna basmanız da yeterli olacaktır. Yani tam ekranda nasıl sıkıştınız anlamadım, çıkış için önünüzde pek çok yöntem vardı.

Photoshop Tam Ekran Oldu

Büyük ihtimalle çalışma yaparken veya yazı yazarken F tuşuna bastınız ve Photoshop tam ekran oldu. Hemen tekrardan F tuşuna veya ESC tuşuna basarak eski hale dönün. Eğer bu iki yöntem de çalışmıyorsa burada çok büyük bir yanlış var demektir. Öncelikle programın yanıt verdiğinden emin olun. Eğer Photoshop yanıt vermiyor ise burada bir hata vardır ve programı kapatıp yeniden açmanız gerekir. Eğer kapanmıyorsa ctrl + alt + delete yaparak görev yöneticisinden Photoshop uygulamasını kapatabilirsiniz.

PHOTOSHOP WEB 2.0 LOGO

Bu günlük bu konuyu burada kapatıyoruz sevgili dostlar. Aklınıza takılan bir yer olursa çekinmeyin mutlaka sorun. Onun haricinde eklemek istediğiniz bir şeyler varsa da mutlaka bize iletin. Bizi tercih ettiğiniz için çok teşekkür ederiz. Kendinize iyi bakın, hoşça kalın.

Exit mobile version