Photoshop Klavyesi Özel Yapım

Özel yapım Adobe Photoshop klavyesi ile çalışmalarınızı kolaylaştırın. Harika tasarımlar yapmanızı sağlayan Photoshop klavyesi ve fiyatları.

photoshop klavyesi

Adobe Photoshop kullanıcılarına kolaylık olması açısından özel olarak üretilmiş klavyeleri listeledik. Merhaba değerli tasarımcılar, bu sayfada özel yapım Photoshop klavyesi nedir ve nereden alınır gibi soruları cevaplamaya çalıştık. Baştan söyleyelim Photoshop kullanmak için bu klavyelere hiç ihtiyacınız yok. Ancak bu klavyelerin Photoshop kullanımınızı fazlasıyla kolaylaştıracağınız ve hızlandıracağını unutmamak gerekir.

BÜTÜN PHOTOSHOP KISAYOLLARI

Piyasada aslında bu listedekilerden daha fazla özelleştirilmiş Photoshop klavyesi mevcut. Ancak ben sizlere kolaylık olması açısından en iyi durumda olanları paylaşıyorum. Diğer merdiven altı kalitesiz klavyeleri buraya ekleyerek sizi gereksiz bilgiye boğmak istemedim.

Tasarımcı arkadaşlarınıza verebileceğiniz harika hediyeler. En iyi Photoshop klavyeleri:

1. Little Keyboard Keypad Photoshop

Bir numarada dikey bir tasarıma sahip çok tatlı bir klavye ile başlıyoruz. Siyah renklere sahip bu oyuncak, düğmelerinde en önemli Photoshop araçlarını bulunduruyor.

Photoshop ekranında sol taraftar gözüken araçların birebir kopyası. Bu klavyenin en kullanışlı olduğu zaman ise tam ekran yapılan Photoshop çalışmalarıdır.

Biliyorum bu klavyeler biraz pahalı ama bunun dört sebebi var. El yapımı olmaları, yurt dışından gelmeleri, az sayıda olmaları ve dolar kuru.

Little Keyboard Keypad Photoshop | Etsy

2. Keyboard Keypad DIY for Photoshop

Tekrardan siyah tasarımlı bir Adobe Photoshop klavyesi ile devam ediyoruz. Ancak iki numaranın bir üsttekinden farkı, yatay olması ve üzerinde hassaslık ayarlarının bulunması. Fırça boyutu ayarları ve yataylığı ile ben bu klavyeyi çok daha kullanışlı buldum. Fakat maalesef fiyatı da saydığım sebeplerden dolayı daha pahalı.

Ayrıca en çok kullanılan Photoshop araçlarının yanı sıra ileri alma, geri alma, kaydetme ve dosya açma butonları da bu klavyede mevcut. Gerçekten çok gelişmiş bir araç, daha uygun fiyatlı olsaydı mutlaka edinirdim.

Keyboard Keypad DIY for Photoshop | Etsy

3. Small Keyboard Keypad Controller DIY

Dikey ve yatay Photoshop klavyelerini geçtik. Şimdi ise ilk defa kare bir tasarıma sahip olan Photoshop klavyesi ile devam ediyoruz.

Bu siyah ve kare Photoshop klavyesinde pek çok özellik var. Araçlar, hassaslık, fırça büyüklüğü, geri alma, ileri alma, kaydetme, dosya açma, ESC butonu ve diğerleri. Elinizin altında bütün Photoshop kısa yol tuşları olsun istiyorsanız bu klavyeyi edinebilirsiniz.

Small Keyboard Keypad Controller DIY for Photoshop | Etsy

4. White Small Controller Keypad Keyboard

Beyaz bir klavye ile hız kesmeden devam ediyoruz. Eğer beyaz bir dizüstü bilgisayara veya çizim tabletine sahipseniz, bu klavye görsel anlamda çok daha uyumlu olacaktır. Ayrıca kare olması da bütün tuşların anında elinizin altında olmasını sağlıyor. Belirli bir alışma sürecinden sonra hiç bakmadan bütün tuşlara anında basabileceğinizi düşünüyorum. Bu sizin çalışma hızınızı çok ama çok hızlandıracaktır.

White Small Controller Keypad Keyboard for Photoshop | Etsy

5. Pocket Keyboard Controller

Photoshop klavyeleri listemizin sonunda çok daha kompakt bir klavye var. Bu klavye yalnızca üzerinde fırça, kalem, silgi ve fırça büyüklüğü ile ilgili butonlar bulunduruyor. Yani daha spesifik bir alan için üretilmiş bir ürünle karşı karşıyayız. Photoshop ile yalnızca dijital çizimler yapıyorsanız, bu klavye tam size göre. Hem işinizi kolaylaştıracak hem de daha kaliteli tasarımlar yapmanızı sağlayacak.

Pocket Keyboard Controller for Photoshop | Etsy


En iyi Adobe Photoshop klavyeleri sıralamamızın sonuna gelmiş bulunmaktayız. Bu listede her tasarımcı için uygun bir adet Photoshop klavyesi bulunabilir. Eşinize, dostunuza veya kendinize alabileceğiniz bu harika araçları paylaştığım için çok mutluyum.

PHOTOSHOP KISAYOLLARI DEĞİŞTİRME

Bu listeyi incelediğiniz için teşekkür etmek istiyorum. Daha fazlası için bu siteyi yer imlerine eklemeyi unutmayın. Ayrıca göndereceğiniz yorumlar da benim için çok değerli. Şimdilik hoşça kalın, tekrar görüşmek üzere.

Exit mobile version