Lightroom Dil Değiştirme

Adobe Lightroom 2021 dil değiştirme rehberimize hoş geldiniz. Hızlı bir şekilde Lightroom dil değişimi yapın.

lightroom dil değiştirme

Adobe Lightroom dil değiştirme kapsamlı rehberi. Bu gün bu yazıda Lightroom dil değişimi hakkında bilmeniz gereken her şeyi anlatacağım. Kapsamlı rehberimizi okuduktan sonra çalışmalarınızı dilediğiniz dilde yapabileceksiniz.

LİGHTROOM BENZERİ PROGRAMLAR

Lightroom programını Türkçe veya İngilizce olarak kullanmak isteyenlere üç farklı yol sunuyorum. Aklınıza en çok yatan ayarları takip ederek istediğiniz dil değişikliğini gerçekleştirin. Adobe Lightroom dil ayarları:

Adobe Lightroom Türkçe Yapma

Lightroom Türkçe yapma: Öncelikle Lightroom programını açın arkadaşlar. Panel açıldıktan sonra sol üstte bulunan edit butonuna basın. Oradan takip etmeniz gereken yok ise Preferences > General olacak. Ardından karşınıza çıkan ekranda Language: English olan bölümü Türkçe olarak değiştirin. İşte Lightroom Türkçe yapma işlemi bu kadar kolaydı. Yine de programı İngilizce kullanmanızı önerir, iyi çalışmalar ve başarılar dilerim.

Adobe Lightroom İngilizce Yapma

Lightroom İngilizce yapma: Adobe Lightroom programını Türkçe olarak kullandığınızı varsayarak başlıyorum. Önce programı açın ve sol üst tarafta bulunan düzenle açılır penceresinden tercihler seçeneğini seçin. Buradan genel sekmesine gelin ve Dil: Türkçe olan bölümü İngilizce olarak değiştirin. Lightroom İngilizce yapma işi bitmiştir. İyi çalışmalar dilerim efendim.

LİGHTROOM KULLANIM ALANLARI

Lightroom Dil Değişimi – Creative Cloud

Eğer Creative Cloud kullanıyorsanız oradan da program dilini değiştirebilirsiniz. Önce Creative Cloud ayarlarına gelip oradan yükleme dilini değiştirmeniz gerekiyor. Ardından da dili değişmediyse istediğiniz programı silip yeniden yüklemek. Bu yöntemle Lightroom programı da dahil bütün Adobe uygulamalarının dillerini değiştirebilirsiniz.


Değerli dostlar, Lightroom dil değiştirme rehberini burada sonlandırıyorum. Eğer dili değiştiremezseniz ve aklınıza takılan soru olursa mutlaka yorum olarak sorununuzu bana yazın. Size elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışacağım. Burada yollarımız ayrılıyor ancak arzu ederseniz discord kalanıma katılabilirsiniz. İyi çalışmalar ve iyi eğlenceler diliyorum. Kendinize iyi bakın.

Exit mobile version